Ölll

Ja öl är gott såhär på fredagen.. hade med mina hästar till jobbet idag..vi skulle löshoppa en del ponnys o tyckte att mina också kunde ha lite skoj..Carra va riktigt taggad..hon flög över hindren..så duktig..Roxy tyckte inte det va så skoj..han har blivit så tråkig som vallack..synd att man inte kan göra det ogjort..men men..
sen ikväll va det dags för årets sista hoppträning..ska fortsätta med det i vår med..ska sluta rida varje vecka och bara köra på hoppningen..:D mycket roligare.. Jag red Leo idag och vi hoppa bana..det gick jätte bra för oss..vi passar så bra ihop tycker ja..han är bäst..:P

nu sitter ja framför datorn och tar ett par öl..o slöglor lite på tv..rätt segt..ska nog gå upp o sova snart..är en ny dag imorgon..

Fredag

Jag har varit lite seg på att blogga. ja har haft annat för mig..:P
men ska försöka bättra mig. jag har iaf börjat på en praktik förra måndagen.
jag är på Folkatorps Ponnyridskola. det är jätte skoj men lite stressigt ibland..när man ska sadla och tränsa 23 ponnysar..:P men det går jätte bra..

inatt har mina hästar stått inne då det har regnat i flera dagar.. tänkte att dom skulle få torka lite..:) ska gå ut till dom snart och se om dom överlevt natten inne..dom gillar nämligen inte att stå inne..:P

imorgon bär det iväg på Rockbåten..:) fan va skoj det kommer bli.. jag och Älsklingen ska åka med ett gäng..
blir nog rätt lugnt med drickandet..:P

RSS 2.0