Fredag

Igår var jag först ute hos djuren med Julia och Ronja..vi matade alla djuren..Ronja var duktig och ville hjälpa till..
SEn åkte jag och Richard till karlslunds motionsspår och gick med hundarna..Freja och Boss..Dom sprang lösa och busade järnet..så skoj att dom kommer så bra överns då Boss inte tycker om andra hundar..:P
Men en rottweiler kan den lilla nakenhunden leka med..hehe..tog en massa kort på dom med..och filmade..

Idag ska jag åka till mormor och skjutsa henne till frisören..får se vad som händer sen..

Fredag

det var ett tag sen man skrev här.. har haft lite annat för mig.. har nyss varit ute på et långpromenad med hunden o ickis..:P gick o hämta ut ett paket som kom idag..det var 2 st nya dressar till Boss..han vart så fin..det var dubbelfleece så han inte fryser..han har bara enkel fleece o dom är inte så varma..
ikväll vet jag inte vad det blir..får se..blir nog rätt lugnt.. imorgon bär det nog av till mullhyttan skulle jag tro..kan bli skoj.. hästarna går det bra med.. dom går ihop med 1fjordning och 2 russ nu..så det har blivit en liten flock..på söndag kommer en islänning som ska gå med dom också.. hoppas det är fint väder imorgon så ska jag hitta på nå bus med pollarna.. har sålt bilen med.. så nu är man billös..men det går bra..får låna Ickis bil om jag vill..men jag åker inte så mycket bil så.. nu blir det lite tv o nån cider..






RSS 2.0